СБУ виклала нову перехоплену розмову ватажка ДНР: з'явилося аудіо
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ виклала нову перехоплену розмову ватажка ДНР: з'явилося аудіо

СБУ виклала нову перехоплену розмову ватажка ДНР: з'явилося аудіо
Джерело:  online.ua

Працівники СБУ оприлюднили перехоплення розмови ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка з росіянином, в ході якого обговорюється доля "націоналізованих" терористами українських підприємств.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на аудіо, опубліковане прес-службою Служби безпеки України.
У розмові йдеться про те, щоб найбільш привабливі українські активи, що розташовані на тимчасово окупованій території Донбасу, передати в розпорядження структурам зниклого українського бізнесмена Сергія Курченка.

Читайте також: Суд прийняв рішення щодо зниклого українського олігарха: в мережі іронізують
"Завтра всі підприємства ці ("націоналізовані", - ред), повинні бути в Москві в офісі компанії "Велес", по-моєму, що належить Курченку. На нараді будуть присутні люди Курченка з приводу цих підприємств. Це виходить ми за Курченка забираємо підприємства всі, - заявив Захарченко і уточнив, про які підприємства йдеться: - з тими підприємствами, з якими ми не справляємося - це металургія, Харцизький трубний, в основному, всі металурги. З усім іншим ми самі впораємося".


Аудіо: YouTube/Служба безпеки України
"Зрозуміло, що податки від «націоналізованих» підприємств внаслідок блокади не надходитимуть в український бюджет, а всі доходи виявляться в «гаманцях» екс-президента України Януковича", - йдеться в повідомленні СБУ.
Відзначимо, що Сергій Курченко підозрюється в розтраті майна і його оголошено в розшук.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ході минулої перехопленої розмови Олександра Захарченка, опублікованої СБУ, ватажок бойовиків розповідав, що погрози бойовиків Україні будуть здійснені незалежно від дій української влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?