СБУ викрила шпигуна в керівництві штабу АТО
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ викрила шпигуна в керівництві штабу АТО

СБУ викрила шпигуна в керівництві штабу АТО

Служба безпеки України веде слідство щодо колишнього заступника начальника штабу АТО, який підозрюється у роботі на російські спецслужби.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр СБУ.

"Під слідством знаходяться 13 агентів російських спецслужб: заступник начальника штабу АТО, підполковник Національної гвардії, співробітник відділу кадрів військової частини та військовослужбовець Збройних сил", - зазначили у спецслужбі.


Також в СБУ додали, що росіяни задіяли проти України «професійних шпигунів, "агентів впливу" серед політиків та чиновників, а також багато пересічних громадян».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Києві було затримано одного з ватажків бойовиків Донбасу, який на чолі "казачої" банды "Рим" орудовав в окупованому ЛНР місті Довжанську (колишньому Свердловску) на території Луганської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?