СБУ взялася за київського актора-сепаратиста
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ взялася за київського актора-сепаратиста

СБУ взялася за київського актора-сепаратиста

Служба безпеки України перевіряє інформацію про те, що актор київського Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки Леонід Тітов підтримує бойовиків ДНР і Росію в своїй соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозреватель.
"Як тільки спливає подібна інформація, ми завжди оперативно реагуємо. Випадок із Леонідом Титовим ми також вивчаємо", - заявила речник СБУ Олена Гітлянська.
Вона підкреслила, що СБУ поки не зробила остаточних висновків у справі актора, який вважає, що Україна - штучно створена держава, але при цьому отримує українську зарплатню.
Нагадаємо, крім іншого, Титов у своєму Facebook ще й ображав бійців АТО - артист розмістив ролик, основний відеоряд якого - похорон українських військових. Назва цього ролика - "стадо баранів йде на забій".
Про те, що актор столичного Театру російської драми Леонід Титов є шанувальником "русского мира", розповіла в своєму відеоблозі на ONLINE.UA театральний критик Ольга Значкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?