СБУ заборонила в'їзд ще одному відомому росіянину
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ заборонила в'їзд ще одному відомому росіянину

СБУ заборонила в'їзд ще одному відомому росіянину
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України заборонила в'їзд на територію країни строком на п'ять років скандальному російському дизайнеру Артемію Лебедєву.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LiveJournal блогера Ігоря Бігдана.
"На початку березня до Києва приїжджав відомий українофоб і просто самозакоханий м * дак Артемій Лебедєв. Незважаючи на те, що він вже рік числиться в базі "Миротворця" за незаконний в'їзд на територію Криму і ОРДіЛО, в'їзд в Україну для Лебедєва не закритий. Тож він спокійною проїхав, побував в своєму офісі і навіть дав лекцію", - написав блогер.



Читайте також: СБУ після гучного обшуку звинуватили в розповсюдженні фальшивок: з'явилися фото
За словами Бігдана, через приїзд Лебедєва до Києва в соцмережах спалахнув гучний скандал.
"Цей скандал очевидно дійшов і до СБУ, де оперативно виправили помилку, і сьогодні моє джерело повідомило мені, що громадянину Лебедєву Артемію Татьяновичу, 1975 року народження, заборонений в'їзд в Україну терміном на 5 років", - додав Бігдан.






Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко заявив, що при реформуванні Служби безпеки України відповідно до стандартів НАТО частину функцій силового відомства передадуть іншим правоохоронним органам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?