СБУ залишила бойовиків ДНР без канцелярії і горілки: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ залишила бойовиків ДНР без канцелярії і горілки: опубліковані фото

СБУ залишила бойовиків ДНР без канцелярії і горілки: опубліковані фото

Співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонною та фіскальною службами затримали в Донецькій області два вантажі, які намагалися нелегально проїхати на тимчасово окуповану територію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Недалеко від міста Артемове правоохоронці зупинили мікроавтобус, який рухався в напрямку лінії розмежування поза встановленими пунктами пропуску. При огляді автомобіля було виявлено партію канцелярських товарів на суму понад п'ятсот тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.
Також повідомляється. що поблизу селища Березове в Мар'їнському районі зведена мобільна група виявила в мікроавтобусі більше однієї тонни алкогольних напоїв. Вино, коньяк і горілку вартістю понад сто тисяч гривень водій віз бойовикам ДНР без відповідних документів в обхід пунктів пропуску.
Тривають відповідні процесуальні дії.
Раніше повідомлялося, що співробітники Національної поліції і Служби безпеки України запобігли терактам в трьох областях країни, які планувала диверсійна група, створена бойовиками в окупованих районах Донбасу.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?