СБУ жорстко потролила команду Путіна - цікаві подробиці та фото
Категорія
Політика
Дата публікації

СБУ жорстко потролила команду Путіна - цікаві подробиці та фото

СБУ жорстко потролила команду Путіна - цікаві подробиці та фото
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України вирішила не стояти осторонь гучних святкувань, які 12 червня сколихнули всю Росію. Як відомо, цього дня країна-агресор відзначає так званий "День РФ" -  день прийняття Декларації про державний суверенітет РРФСР 1990 року. СБУ, ймовірно, захотіла зіпсувати настрій команді очільника Кремля Володимира Путіна, і тому неочікувано для всіх розташувала біля декількох дипломатичних установ РФ в Україні особливі біл-борди, які мають нагадувати офіційній Москві про ставлення українців до її дій, а також про те, що наша країна не збирається здаватися. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу СБУ у Facebook.

"Біля російського посольства у Києві та консульств у Одесі і Львові з’явились біл-борди з гербом контррозвідки Служби безпеки України. А у Харкові — гарний патріотичний мурал. Привіт від СБУ до так званого "Дня РФ", - іронічно зазначили представники СБУ.

Українці оцінили новий "сюрприз" для Росії в коментарях до новини.

"Тому, хто так ризикував своїм життям, малюючи це величезний - респект!; ідея цікава - мені подобається; Красави!!!!!) Порадували зранку)) Ох і підгорає ж у ординців))
Думаю, доречніше було б називати цей день - День Залежності Росії; Найкращий привіт - підтримка українських патріотів, а не картинки; Куди донатить на такі гарні справи?))); Це все добре. А нічого, що у нас інфопростір поглинається Медведчуком з антиукраїнською риторикою? Це нормально?; Красивий мурал - Путіну трохи настрій зіпсує", - діляться враженнями користувачі мережі.

Варто звернути увагу на те, що Україна уже не вперше так "вітає" Росію зі святом. Як відомо, в "день Росії" 12 червня 2018 року українська влада подала проти РФ позов до суду ООН. Тоді команду Путіна звинуватили у державному фінансуванні тероризму і в порушенні прав українців і кримських татар в Криму. Матеріали доказів складаються з 29 томів і містять більше 17 500 сторінок свідчень, документів та інших доказів у справі. Загальна вага складає 90 кг.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  СБУ розказала про те, що постійно документує інформаційну агресію  в окупованих Донецьку та Луганську, де усі засоби масової інформації, фейкові органи влади та бізнес контролюються ФСБ РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?