СБУ знайшла в Києві сепаратиста і показала фото
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ знайшла в Києві сепаратиста і показала фото

СБУ знайшла в Києві сепаратиста і показала фото

Працівники Служби безпеки України провели затримання в Києві агітатора так званої "Київської народної республіки".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт СБУ.
Відзначається, що затриманий розмістив на комп'ютерах однієї з соціальних установ Києва, встановлених для відвідувачів, електронні версії листівок із закликами до створення в Київській області "народної республіки".
Під час обшуків за місцем проживання зловмисника співробітники спецслужби виявили в електронній пошті листи від адресатів з тимчасово окупованих терористами територій з макетами сепаратистських "агіток". Правоохоронці також вилучили у зловмисника матеріали із закликами про проведення "народного референдуму" про створення так званої "Київської республіки".
Співробітники СБУ перевіряють коло контактів агітатора, колишнього працівника однієї зі столичних муніципальних установ.
Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею про посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ затримала в зоні АТО трьох бойовиків так званих ДНР і ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?