СБУ зробила резонансну заяву щодо акцій до річниці Майдану
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ зробила резонансну заяву щодо акцій до річниці Майдану

СБУ зробила резонансну заяву щодо акцій до річниці Майдану
Джерело:  online.ua

В СБУ вважають, що частина масових акцій, присвячених третій річниці трагічних подій на Майдані, організовані Росією з метою провокування насильства і зіткнень на вулицях Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал 112.
Читайте також: Соратник Яроша на питання про "третій Майдан" відповів розповіддю про плани Путіна
"Найближчим часом і співробітники нашої служби візьмуть участь в пам'ятних заходах, які будуть присвячені святкуванню Революції Гідності і пам'яті героїв Небесної Сотні. Але ми бачимо, що РФ намагається використовувати цей привід для провокування сутичок насильства і масових заворушень", - розповів на брифінгу в Києві керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.
"За нашими даними тільки в Києві з 18 по 22 лютого планується приблизно 18 масових заходів різними організаторами. У підготовці 8 з цих заходів ми фіксуємо певні ознаки можливого використання насильницьких сценаріїв. При цьому з цих 8 заходів 3 організовуються з території РФ", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося раніше неопубліковане відео моменту розстрілу учасників Майдану на вулиці Інститутській в лютому 2014 року. Матеріал був наданий постраждалими активістами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?