СБУ звинуватила бойовиків "ДНР" у цинічності - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ звинуватила бойовиків "ДНР" у цинічності - що відбувається

СБУ звинуватила бойовиків "ДНР" у цинічності - що відбувається
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої "ДНР" ігнорують звернення української сторони щодо тіла загиблого у "сірій зоні" військовослужбовця. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу СБУ.

За офіційними даними, командування вже виконало відповідні умови та неодноразово зверталося до окупантів.

"Україна продовжує переговори з представниками так званої "ДНР" для повернення родині тіла загиблого співробітника спецпідрозділу ЦСО СБУ Дмитра Каплунова. З різних причин кілька разів перемовини зривалися, незважаючи на залучення до них представників авторитетних міжнародних організацій", - пояснили в СБУ.

Звернення відбулося уперше 2 грудня завдяки Спільному центру з контролю та координації, а також спостерігачам СММ ОБСЄ. Зазначається, що на повернення чекає родина загиблого для прощання з ним.

Нагадаємо, Каплунов загинув 1 грудня. Ворожа диверсійна група намагалася прорватися на українську підконтрольну територію. Військовослужбовець загинув під час спалахнувшого бою.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський особисто відвідав зону бойових дій на Донбасі у День Збройних Сил України. Він привітав бійців з професійним святом та подякував їм за службу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?