Сєдокова вперше зняла в кліпі свою доньку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сєдокова вперше зняла в кліпі свою доньку

Сєдокова вперше зняла в кліпі свою доньку
Джерело:  L!fe #шоу

Екс-учасниця групи "ВІАГра"  співачка Анна Сєдокова  вперше зняла в кліпі свою молодшу дочку Моніку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!FE.
Співачка дала інтерв'ю російському виданню, де розповіла про зйомки нового кліпу на пісню "Самый лучший".
Сєдокова в новому відео з'явиться в образі люблячої мами. Також у відео візьме участь і 5-річна дочка зірки, для якої зйомки в кліпі стали дебютом.
"Я у захваті від моєї маленькою дівчинкою, яка так мужньо і органічно, по-перше, витримала всі ці зйомки, по-друге, вела себе як справжня доросла актриса! Вона обожнює дивитися серіал "Татусеві дочки" - це її улюблений фільм", - зізналася співачка.
Крім того, Анна заявила, що, можливо, в наступному кліпі шанувальники зможуть побачити і старшу дочку Сєдокової.
"Аліна теж хотіла зніматися, і я пообіцяла, що в наступному відео буде Аліна. А може, ми з дівчатками знімемося всі разом!" - додала вона.


Анна Сєдокова і Моніка
До слова, зйомки нової відеороботи співачки проходили в  Лос-Анджелесі, який Сєдокова вважає свої будинком.
Відзначимо, в Лос-Анджелесі співачка народила свою молодшу дочку Моніку від бізнесмена, менеджера гонок "Формула 1" Максима Чернявського. Молода людина українського походження постійно живе в Лос-Анджелесі.
Нагадаємо, Анна Сєдокова виховує також 11-річну доньку Аліну від першого шлюбу з футболістом Валентином Белькевіем.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  співачка взяла участь у російському телешоу "Секрет на мільйон", де розповіла багато своїх особистих секретів. Зокрема, розповіла про свої два невдалих шлюби і про те, що бабуся другого чоловіка хоче відібрати у неї Моніку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?