Сєдокова заговорила відверто і розкрила секрет щастя: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сєдокова заговорила відверто і розкрила секрет щастя: з'явилося фото

Сєдокова заговорила відверто і розкрила секрет щастя: з'явилося фото
Джерело:  Instagram

Екс-учасниця групи "ВІАГра" співачка  Анна Сєдокова, яка днями здивувала зміною іміджу, поділилася своїми думками про важливе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Анна опублікувала у своєму мікроблозі фото під час занять йогою, де продемонструвала свою розтяжку. До знімку співачка прикріпила пост, в якому розмірковує про необхідність цінувати все те, що маєш.
"Я іноді думаю про те, що хтось успішніший мене, кращий, щасливіший, багатший, талановитіший. Когось менше обговорюють, комусь легше дається успіх і реалізація. І ці думки приходять і до мене, я ж зовсім не ангел. як з цим боротися? Єдине правильне рішення, на мій погляд, обернутися навколо і подякувати Богу за те що у тебе є зараз, ти живеш, близькі здорові, є робота, є дохід, є любов. А її кількість ти визначаєш для себе сам))) Всього цього може не стати в один момент, якщо ти не почнеш це цінувати. Адже так багато в цьому житті залежить саме від Тебе. Так що погані думки відставити і з вдячністю #тількивперед в це неймовірно цікаве життя", - написала зірка.
Читайте також: З ним, на ньому, під ним: Астаф'єва поділилася думками про вибір чоловіків
Шанувальники Седокової підтримали співачку в її висловлюваннях:
"Спасибі за прекрасні слова з ранку і за твою посмішку", "Які гарні слова!", "Анечка, згодна на всі 100% з вище сказаним", "Спасибі за ці думки для цього незрозумілого дня, коли хочеш тільки спаааати, ну а тепер я зарядилася думками", "Спасибі за ці слова!", "Як завжди найпрекрасніші, розумні думки з ранку. Така ранкова мотивація. Спасибі!", - пишуть вони.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Анна Сєдокова показала спокусливе фото на яхті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?