Секретар РНБО анонсував "перемогу"
Категорія
Україна
Дата публікації

Секретар РНБО анонсував "перемогу"

Секретар РНБО анонсував "перемогу"
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк пообіцяв українцям завершити розробку законопроекту про Службу фінансових розслідувань цього тижня. Про це він написав Facebook, передає ONLINE.UA.

 "На цьому тижні фіналізуємо законопроект про Службу Фінансових Розслідувань. У минулу п'ятницю сформували позицію щодо розподілу підслідності. Схоже цього разу буде перемога!", - написав він.

Чиновник наголосив, що у розробників є креативна ідея щодо назви нового органу, але її він не називає – "тримає інтригу". Секретар РНБО подякував колегам за конструктивність.

 Як відомо, нещодавно міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про ліквідацію департменту захисту економіки Нацполіції і анонсував створення нового органу для боротьби з фінансовими та економічними злочинами – Служби фінансових розслідувань.

За твердженням РНБО, служба буде аналітичним, а не силовим центром, покликаним упереджувати вчинення злочинів у фінансовій сфері.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Данилюк заявив, що  Рада національної безпеки і оборони провела нараду з питань інформаційної безпеки, на якій роздала відповідні доручення силовим відомствам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?