Секретар РНБО виступив з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Секретар РНБО виступив з гучною заявою

Секретар РНБО виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олександр Данилюк назвав державним пріоритетом розвиток ракетної техніки в Україні. З даною заявою він виступив після участі у випробуваннях реактивної системи залпового вогню "Вільха", передає ONLINE.UA.

"Разом з міністром оборони Степаном Полтораком беру участь у випробуваннях ракетного комплексу "Вільха": вона вражає, у всіх сенсах. Розвиток і прийняття на озброєння сучасної ракетної техніки є державним пріоритетом. Силу поважають", - написав Данилюк у Facebook.

Нагадаємо, ракети "Вільха" - розробка конструкторів державного підприємства Державне конструкторське бюро Луч у співпраці з іншими державними і приватними підприємствами ОПК України. Як кажуть в РНБО, виробництво цієї унікальної потужної високоточної зброї, що за своїми бойовими можливостями перевершує аналогічну зброю російського виробництва, буде здійснюватися за замкнутим циклом.

Варто зазначити, що обсяг державного фінансування проекту РСЗВ "Вільха" в 2018 році, за даними МЕРТ, склав понад 130 млн грн.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний директор конструкторського бюро «Південне» (м. Дніпро) Олександр Дегтярьов заявив про початок виробництва нової космічної ракети-носія, яка замінить всесвітньо відомий «Зеніт».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?