Секрети чоловічих парфумів: що змушує дівчат сходити з розуму від запахів
Категорія
Культура
Дата публікації

Секрети чоловічих парфумів: що змушує дівчат сходити з розуму від запахів

Секрети чоловічих парфумів: що змушує дівчат сходити з розуму від запахів
Джерело:  online.ua

Хороші чоловічі аромати — слабкість багатьох жінок. Варто відчути такий запах, як серце починає битися частіше і хочеться швидше визначити, який чоловік випромінює чудовий аромат. Чому чоловічі парфуми так діють на дам, розповімо в цій статті.

Перше враження

Найчастіше, перше, що ми дізнаємося про людину — його запах. Фактично, це справжній тваринний інстинкт, що зберігся у людей донині. Причому у дівчат нюх в цьому сенсі працює краще, ніж у чоловіків. Так, багато дівчат стверджують, що при першій зустрічі запах чоловіка для них набагато важливіший, ніж його зовнішній вигляд. Більше того, запах вдалого чоловічого парфуму жінка може пам'ятати роками, постійно обертаючись, як тільки відчує його шлейф.

Парфумерні будинки відмінно знають, наскільки сильно аромати впливають на дам. Тому велика частина популярних чоловічих ароматів створюється з урахуванням поширених жіночих слабкостей. Цікаво, що жінка вибирає парфум для себе, опираючись на власний смак, для неї дуже важливо, щоб аромат не тільки був привабливим для оточуючих, але і, в першу чергу, подобався самій жінці. Чоловіки ж частіше підбирають аромати, орієнтуючись на оточуючих.

Спокусливі нотки

Максимальної популярністю серед жінок користуються чоловічі освіжаючі і деревні аромати. Ці запахи асоціюються у жінок з сильним, впевненим у собі чоловіком-мрією. Неспроста багато чоловічих ароматів містять в собі ноти цитрусових, м'яти, кедра, хвої, сандалу, дуба, червоного дерева і моху. Вважається, що також дівчат приваблюють аромати прянощів: кориці, коріандру, рожевого перцю, чилі, шафрану, гвоздики, ванілі, розмарину і кардамону.

Аромати з нотками тютюну, міцного алкоголю, бергамоту, ялівцю і шкіри приваблюють цінительок успішних, дорослих чоловіків. Звичайно, на юнакові такий запах буде виглядати безглуздо, але для статусного чоловіка за 35 — такі аромати більш ніж актуальні.

Мускусні запахи: за і проти

Мускус викликає у нас стійку асоціацію з чоловіком, а тому більшість пані, відчувши мускусні нотки, просто втрачають голову. Однак, мускусні запахи подобаються далеко не всім жінкам і личать не всім представникам сильної статі. Більше того, такі запахи мають сезонні обмеження, адже влітку мускусний парфюм в поєднанні з мінімальним запахом чоловічого поту може стати абсолютно відразливим. Тому фахівці рекомендують обережно використовувати подібні аромати і, бажано, віддавати їм перевагу тільки в холодну пору року.

Чоловічі парфуми, що підкорили мільйони жінок

He Wood Rocky Mountain від DSQUARED2 — один з найпопулярніших деревних ароматів. Так пахне неприборканий чоловік з жіночих мрій, який живе в безмежних норвезьких лісах і кличе дам погрітися біля його каміна. У цьому парфум поєднуються ноти кедра і хвої, ветівера, бурштину, ладану, мускусу, білого перцю і коріандру, пом'якшені тонами лілії і фіалки. Незважаючи на істотну частку важких нот в букеті, аромат здається свіжим, як ранок в горах.

HUGO Boss Bottled  — вибір впевнених в собі чоловіків. Збалансований свіжий деревно-пряний аромат відкривається тонами сливи, яблука, лимона, бергамоту, герані і дубового моху, після чого випливає нота серця — червоне дерево, гвоздика і кориця. Кінцева нота — кедр, ветивер, сандал, оливкове дерево і солодка ваніль.

Homme Intense від Dior — розкішний аромат для вечірнього виходу. Елегантний квітково-деревний букет на основі лаванди, мускатного абельмоша, груші і ірису з початковою нотою лаванди. У шлейфі Homme Intense вгадується ялівець і ветивер.

Чоловічі аромати на жінках

Багато дівчат так люблять  чоловічі парфуми, що навіть користуються ними самі. У сучасному світі це нормально, адже багато чоловічих аромати цілком можна вважати парфумами унісекс. Чоловічий парфум на жінці, в більшості випадків, спосіб підкреслити власну силу і впевненість, однак вибирати такі запахи варто дуже обережно.

По-перше, парфуми для чоловіків розробляються з урахуванням запаху чоловічого тіла, так що на жіночій шкірі букет може розкриватися зовсім не так, як хотілося б. А по-друге, невдало підібраний чоловічий аромат може відлякувати оточуючих, в тому числі і чоловіків. Крім того, такі експерименти личать тільки молодим жінкам, а на зрілій жінці чоловічий парфум буде виглядати досить безглуздо.

Вибираючи чоловічий аромат для себе, дівчині варто попередньо приміряти декілька варіантів, походити з кожним по парі годин і придбати той, що підійшов найкраще. Також не варто забувати, що чоловічий запах не узгоджується з вечірньою сукнею, так що для урочистих випадків варто мати в запасі елегантні жіночі парфуми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?