Селена Гомес стала "Жінкою року" за версією видання Billboard
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Селена Гомес стала "Жінкою року" за версією видання Billboard

Селена Гомес стала "Жінкою року" за версією видання Billboard

Видання Billboard щорічно присуджує премію "Жінка року" за внесок в музичну індустрію. Цьогоріч престижну нагороду отримає співачка та актриса Селена Гомес.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний Instagram видання.

Церемонія вручення нагороди відбудеться 30 листопада в Лос-Анджелесі під час щорічної гала-вечері.

В минулому році цього звання удостоїлася колега Селени Мадонна. Раніше престижну нагороду отримували Бейонсе, Тейлор Свіфт, Леді Гага, Пінк, Кеті Перрі, Фергі та інші.

Читайте також: Селена Гомес у новому кліпі предстала у несподіваних образах

У 2017 році Селена Гомес випустила кілька пісень (Bad Liar, Fetish і It ain't Me). Усі композиції потрапляли в топ-10 в чарті Billboard Hot 100. П'ять платівок співачки значилися у топ-10 чарту Billboard 200, а двом альбомам — Revival і Stars Dance — навіть вдавалося його очолити.

Цього року, незважаючи на важку операцію з пересадки нирки, Гомес виступила виконавчим продюсером серіалу "13 причин, чому", працювала в модній колаборації з брендами Coach і Puma, а також займалася кількома благодійними проектами, один з яких пов'язаний з її хворобою - вовчанкою. З 2009 року співачка є послом доброї волі ЮНІСЕФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, з’явився оновлений рейтинг найбільш оплачуваних у 2017 році зірок Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?