Сенат Польщі визнав владу РФ терористичним режимом
Категорія
Політика
Дата публікації

Сенат Польщі визнав владу РФ терористичним режимом

Сенат Польщі визнав владу РФ терористичним режимом
Джерело:  online.ua

26 жовтня офіційно стало відомо, що Сенат Польщі одноголосно підтримав резолюцію про визнання влади Російської Федерації терористичним режимом.

Джерело: сайт Сенату Польщі

Сенат Польщі визнав російську владу терористичним режимом

Варто звернути увагу на те, що у резолюції офіційна Варшава "жорстко засуджує агресію РФ і закликає всі країни, які підтримують мир, демократію і права людини, визнати владу Російської Федерації терористичним режимом".

Окрім того, польські політики нагадують, що 24 лютого 2022 року армія країни-агресорки розв'язала жорстоку війну з Україною, бажаючи стерти цю суверенну країну з карти світу та знищити її націю.

Героїчне відстоювання незалежності громадянами України викликало захоплення всього вільного світу. "Україна сьогодні є найважливішим місцем, де захищають демократію і свободу, - мовиться в резолюції польського Сенату.

Також офіційна Варшава вкотре нагадала міжнародній спільноті, що солдати РФ продовжують тероризувати мешканців українських міст, атакуючи цивільні об'єкти.

Бандити в російській формі катують і вбивають військовополонених та цивільних на окупованих територіях. Вони викрадають українських дітей, депортують, переселяють і відправляють українських громадян на далеку периферію Росії, - наголошують польські політики.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?