Сенат США дав добро на вступ до НАТО ще однієї країни
Категорія
Світ
Дата публікації

Сенат США дав добро на вступ до НАТО ще однієї країни

Сенат США дав добро на вступ до НАТО ще однієї країни
Джерело:  BBC

Сенат США ратифікував договір про розширення НАТО і вступ до альянсу Чорногорії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.


За вступ Чорногорії проголосували 97 американських сенаторів, двоє проголосували проти. Один з них, сенатор штату Кентуккі Ренд Пол, пояснив, що побоюється загострення відносин з Росією і навіть війни з нею, пише АР.


Читайте також: Кадиров із Галустяном намагалися потролити НАТО: з'явилося відео

Раніше Чорногорія була союзником Росії, а зараз вона знаходиться в центрі протистояння Росії і країн Заходу за вплив на Балканах, пише АР.


Видання також повідомляє, що держсекретар США Рекс Тіллерсон просив сенаторів якомога швидше схвалити вступ Чорногорії до НАТО - до саміту глав держав-членів альянсу, який пройде в кінці травня в Брюсселі.


Президент США Дональд Трамп підтримав вступ Чорногорії до НАТО і тепер повинен офіційно схвалити це рішення.


25 країн, що входять до НАТО, вже схвалили рішення про вступ до лав альянсу Чорногорії. Росія заперечує проти розширення НАТО.


Як повідомляв ONLINE.UA,  керівництво російского "Внешнеэкономбанка" визнало свою зустріч із зятем президента США Дональда Трампа, головним радником Білого Дому Джаредом Кушнером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?