Сенсаційна відставка Деканоїдзе: з'явилося відео заяви і пояснень
Категорія
Політика
Дата публікації

Сенсаційна відставка Деканоїдзе: з'явилося відео заяви і пояснень

Сенсаційна відставка Деканоїдзе: з'явилося відео заяви і пояснень
Джерело:  online.ua

Хатія Деканоїдзе, яка раніше подала прохання про відставку з поста глави Національної поліції України

, визнала, що їй не вдалося викорінити корупцію.


Про це сама Деканоїдзе заявила в ході брифінгу в понеділок, повідомляє ONLINE.UA.


"Жодна людина не може сказати, що я віддавала злочинні накази. Я пишаюся тим, що довіра до Національної поліції зросла, а поліцейські готові працювати за новими принципами, - сказала Деканоїдзе. - Що нам не вдалося: нам не вдалося уникнути втрат і трагедій . Нам не вдалося викорінити корупцію в органах. Ми заклали основу, але сподіваюся, що перетворення не зупиняться".


"Я не виносила сміття з хати, але вважаю своїм обов'язком звернутися до всіх чиновників з проханням і навіть вимогою - відмовитися від втручання в роботу Національної поліції. Не можуть призначення узгоджуватися з політиками, не можуть політики використовувати сили правопорядку для забезпечення своїх інтересів", - додала вона.


"

112.ua

" оприлюднив відео заяв Деканоїдзе:



Також стало відомо, що глава МВС Арсен Аваков задовольнив прохання Деканоїдзе про відставку з поста глави Нацполіції. "Це був складний, але дуже важливий етап, який увійде в історію Української поліції. І я радий, що поруч з нами був ефективний менеджер і однодумець - Хатія Деканоїдзе", - написав він у Facebook.
Відзначимо, що відставка Деканоїдзе викликала бурхливу реакцію користувачів соцмереж. Так відомий журналіст Олександр Михельсон згадав, що прохання про відставку також подала керівник Одеської митниці Юлія Марушевська, і написав: "І про Деканоїдзе, і про Марушевську можна думати по-різному. Я особисто недостатньо фахівець в їх сферах відповідальності (особливо в податковій). Але в нашій країні одне залізне правило: му ** ки і злодії у відставку самі не подають. Це не означає, що всі, хто подають - янголи з крилами. Але це ясно показує, в якому напрямку йде "природний відбір"...
Dmytro Khiluk: "Повністю, ясно :("
Ніна Данченко, в свою чергу, розкритикувала Деканоїдзе: "Це ще один доказ несамостійності і залежності від боса (Саакашвілі), соціальної незрілості, профнепридатності цих панянок. Боса, який вже кілька днів ставить під сумнів свою порядність".
Sergey Ashtamenko: "Читає зі сльозами на очах".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у відставку з поста губернатора Одеської області подав екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?