Сенсаційна відставка Саакашвілі: у мережі звернули увагу на важливу деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Сенсаційна відставка Саакашвілі: у мережі звернули увагу на важливу деталь

Сенсаційна відставка Саакашвілі: у мережі звернули увагу на важливу деталь
Джерело:  online.ua

У мережі, коментуючи гучну  заяву глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі про відставку, звернули увагу на збіг за часом цієї події з майбутніми виборами президента США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Антона Комарова.
"А як ви думаєте, відставка Саакашвілі випадково збіглася з тим, що через два-три дні буде відомий новий президент США?", - Написав він.
У коментарях до свого ж посту він додав: "Думаю, що ті, хто його поставив і прикривав, закінчують свою роботу. Байден у Хілларі працювати не буде".
Ще в кінці жовтня Байден сам оголосив, що не буде працювати в адміністрації Клінтон.
"Я зроблю все можливе, щоб допомогти їй після виборів, але я не хочу залишатися в адміністрації", - сказав політик, ім'я якого першим фігурувало з списку можливих держсекретарів США.
"Вона (відставка Саакашвілі - ред.) Дуже давно планувалася і про неї всі знали вже півроку. Ще коли йшов Ложкін, я писала, що скоро крісло Губера ОДА займе або він, або дехто інший з АП. А Міхо просто пішов на другу хвилю політрозкрутки, ось і все. Зараз візьметься качати", - зазначила в свою чергу, блогер Катерина Золотарьова.
Нагадаємо, вибори в США заплановані на 8 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA,  голову Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі розгнівав той факт, що начальник Одеської поліції Гіоргі Лорткіпанідзе був змушений піти у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?