Сенцов розповів, хто може виростити нового лідера для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Сенцов розповів, хто може виростити нового лідера для України

Сенцов розповів, хто може виростити нового лідера для України
Джерело:  online.ua

Український режисер із Криму та колишній бранець Кремля Олег Сенцов запропонував колишньому президенту Петру Порошенку "виховати" нового патріотичного політичного лідера, замість того, щоб балотуватися на виборах ще раз. 

Джерело: Сенцов в  інтерв’ю  "УП"

Сенцов радить Порошенку виростити нового українського лідера

"Йому треба було, можливо, когось взяти зі своєї партії або з іншої і виростити нового політика. Потім сказати: ось наш новий лідер. А Порошенко був би ментором. Це можна відійти і стати сірим кардиналом української політики. Для цього треба поступитися якимись амбіціями. А Порошенко хоче реваншу і до нього готується. Хтось там казав, що Петро Олексійович не вірить, що він обереться. Я вважаю, що він вірить і до цього готується", - озвучив свою думку з цього приводу Олег Сенцов.

Український режисер зізнався, що наразі не бачить можливості, щоб Порошенко знову прийшов до влади, адже він має великий антирейтинг. Однак це не заважає команді колишнього президента не змінювати свою риторику і продовжувати вибудовувати стратегію на своїй безальтернативності.

"Треба змінюватися, не робити секти, не лякати людей, що кругом вороги, тільки ми тут стоїмо. Вони так не оберуться. Вони будуть постійно на рівні 13%-15% і далі програватимуть у другому турі. І все буде по колу", - зазначив колишній бранець Кремля.

Олег Сенцов звернув увагу на те, що обов'язково повинен з’явитися інший єдиний лідер з патріотичного кола, який не буде асоціюватися з Порошенком чи з іншими, і Петро Олексійович скаже: "ось людина, ми будемо за нього топити як партія". І навколо якого всі об’єднаються. Український режисер переконаний, що наразі "це єдиний шлях".

На переконання Сенцова, є багато свідомих людей, з яких за кілька років можна "виростити лідера". І це "не обов’язково хлопці, можуть бути й дівчата".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?