Сенцов зробив приголомшливу заяву про Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Сенцов зробив приголомшливу заяву про Крим

Сенцов зробив приголомшливу заяву про Крим
Джерело:  Крим.Реалії

Український бранець Кремля Олег Сенцов стверджує, що неможливо було запобігти анексії Криму у 2014 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Крим Реалії".

За його словами, силовики не зорбили необхідних кроків для захисту регіону.

"У тій ситуації вже без шансів було. Навіть якщо б на чолі країни стояли більш рішучі і готові до цього моменту люди, які були підготовленим керівництвом, готовим на серйозні заходи, то не було інструментів", - вважає Сенцов.

Він додав, що в армії панував розвал.

У свою чергу, російський агресор скористався ситуацією в Україні. Удар було завдано на тлі кризи та державної слабкості після втечі вищого керівництва, зокрема - президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, у лютому 2014 року в Криму були помічені перші "зелені чоловічки" - військовослужбовці ЗС РФ, від яких Кремль спочатку відхрещувався.

Як повідомляв ONLINE.UA, у команді президента Володимира Зеленського заявили, що обмін Сенцова був принципіальним для української сторони. На його звільненні наголошував неодноразово Київ, у тому числі - на початку відповідних переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?