Сепаратисти пишуть папери про те, що Захарченко поганий - стало відомо про цікаву українізацію Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Сепаратисти пишуть папери про те, що Захарченко поганий - стало відомо про цікаву українізацію Донбасу

Сепаратисти пишуть папери про те, що Захарченко поганий - стало відомо про цікаву українізацію Донбасу
Джерело:  online.ua

Жителі Красногорівки Донецької області пишуть папери, в яких називають ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка поганим.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів керівник військово-цивільної адміністрації Красногорівки Олег Ліванчук.
"Я їх так виховую. Кажу: не дай Бог почую в школі російську мову (хоча сам по-російськи розмовляю) - вижену нафіг! "Ми любимо Україну", - кажуть. Любите? Сіли і написали твір! Завуч однієї зі шкіл якось квакати почала, що це через наших солдатів їх обстрілюють. Я її змусив написати пояснювальну. Вона написала. Я подивився - а де, кажу, в цій пояснювальній про те, що ти не любиш Захарченка? Що він винен в цій війні і так далі?.. Відправив її. Через двадцять хвилин заносить - слава Україні! Героям слава!", - сказав він.
Читайте також: 30% кадрових росіян, решта - шваль всяка: розвідник про те, хто воює проти України на Донбасі
За його словами, завуч-сепаратистка в результаті звільнилася зі школи.
"А потім вона у мене відпрацьовувала: два тижні ходила з прапором. Всі заходи - а вона з прапором ходить. Сепарка. Жорстка. У результаті нерви у неї не витримали - написала на звільнення. А зараз я ось до школи заходжу, а вони всі - на українській мові говорять. Я їх розриваю тут за це", - зазначив Ліванчук.
Глава військово-цивільної адміністрації Красногорівки додав, що жителі міста ображаються, коли їх називають сепаратистами.
"Ображаються на мене, що я їх сепарами називаю. Кажу: а я щось не те сказав? Не я на референдум ходив - це ви ходили! Ви погано жили до війни? Ви жили багатше, ніж я на Сумщині! У мене стрижка коштувала 100 грн, у вас - 300. Тобто у вас же були гроші платити за таку ж стрижку 300 грн? У вас будиночки багатші, ніж на моїй Сумщині. У вас Донецьк - рукою подати: 20 хвилин їзди до центру Донецька. Донецьк. Мегаполіс... Вам погано жилося? Ви "русского міра" захотіли? Вас хтось притискав?", - сказав він.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Савченко намагалася прорватися в ДНР і говорила, що бачить Плотницького і Захарченка в Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?