Сепаратистський скандал в одній зі шкіл Києва схвилював соцмережі
Категорія
Культура
Дата публікації

Сепаратистський скандал в одній зі шкіл Києва схвилював соцмережі

Сепаратистський скандал в одній зі шкіл Києва схвилював соцмережі
Джерело:  online.ua

У Києві виник сепаратистський скандал серед батьків учнів однієї з гімназій, який викликав справжній вибух в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.
Скандал почався після того, як класний керівник звернувся до батьків своїх учнів з питанням про допомогу воїнам АТО, і у відповідь отримав фото меморіалу "загиблим дітям Донбасу" і заяву про те, нібито ЗСУ "утюжать мирне населення".
"Раніше читала, що вайбер-групи батьків - це пекло, але поки самій не припекло, до кінця не вірила, що це таки так", - написала мати одного з учнів, Тетяна Попова.

Читайте також: Обстріли на Донбасі: очевидець розповів про сатанізм "русского міра"
Також вона опублікувала скріншоти розмови, яка відбулася в чаті батьків цього класу.
Пізніше жінка розповіла, що спілкувалася з класним керівником, завучем і директором школи і з'ясувала, що позиція навчального закладу - проукраїнська.
"Розуміють моє обурення. Домовилися, що на найближчих батьківських зборах не тільки в нашому класі, а й у всіх, буде розмова про патріотичне виховання, і школа заявить про свою патріотичну позицію всім батькам", - повідомила вона.
Крім того, Попова розповіла, що керівництво школи має намір до зборів запросити батьків, які висловлювали антиукраїнські думки і "поговорити з ними про неприйняття школою такої їх "громадянської позиції".
Також вона додала, що з подивом з'ясувала - автори сепаратистських заяв не були переселенцями з Донбасу.
Ця історія викликала величезний резонанс в соціальних мережах.













Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA громадський активіст розповів, як бойовики ДНР били вчителів прямо на уроках, а учні доносили на них за українську мову.






























































Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?