Серед бойовиків Донбасу засікли цікавого росіянина: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Серед бойовиків Донбасу засікли цікавого росіянина: з'явилися фото

Серед бойовиків Донбасу засікли цікавого росіянина: з'явилися фото
Джерело:  InformNapalm

Міжнародна група волонтерів-розслідувачів InformNapalm виявила серед проросійських бойовиків на Донбасі учасника агресії РФ проти Грузії в 2008 році, російського працівника ДАІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.
Розслідувачі відзначили, що прояви агресії Росії проти Грузії і України схожі, і що безліч "добровольців", які брали участь в бойових діях в Грузії, зараз знаходяться на Донбасі. Так виявили чинного працівника ДПС ГИБДД МВС РФ, який брав участь як в російській війні проти Грузії, так бере участь у війні проти України.




Вдалося встановити, що Андрій Тарасов народився 15 серпня 1985 року в Комсомольському Саратовської області, проживає в Республіці Карелії, одружений. Проходив строкову військову службу у Виборзькому прикордонному загоні прикордонних військ ФСБ РФ, станом на 2008 рік був у званні сержанта в бригаді спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ, в 2011-2012 році був співробітником ЧОП «Північний Легіон», з 2012 року - значиться прапорщиком ДПС ГИБДД батальйону поліції Петрозаводського ОВО МВС РФ.
У соцмережах Тарасова були виявлені фото з часу вторгнення РФ до Грузії в серпні 2008 року, зроблені на військовій базі Росії в Джаві Цхінвальського регіону, яка була нелегально побудована РФ за кілька років до початку вторгнення. Особливо примітний знімок з бронеавтомобілем "Тигр" бригади спецназу, на який спішно нанесли знак "Миротворчих сил", незважаючи на те, що база РФ, на якій базувався Тарасов з іншими військовими, не носила статусу миротворчої.








Після того, як Тарасов закінчив служити за контрактом, він певний час працював в приватній охороні і почав професійні заняття спортом.






Серед знімків росіянина вдалося знайти фото з бронетранспортером БТР-80, написом "Рязань" і символікою військової розвідки, що говорить про зв'язок бойовика з вербувальниками, оскільки мова йде про диверсійну банду бойовиків "Рязань".









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтери змогли виявити росіянина, який воював на Донбасі, завдяки його закоханості в місцеву жительку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?