Серед постраждалих в Джакарті був голландський співробітник ООН
Категорія
Події
Дата публікації

Серед постраждалих в Джакарті був голландський співробітник ООН

Серед постраждалих в Джакарті був голландський співробітник ООН
Джерело:  BBC

Нідерландське радіо повідомляє, що голландець, який працював в Організації Об'єднаних Націй в Індонезії, був важко поранений і наразі перебуває в лікарні в Джакарті. Раніше повідомлялося, що один голландець був убитий в результаті нападу, який стався біля будівлі ООН, передає BBC News.
Офіційний представник ООН Джеремі Дуглас сказав, що був в 150 метрах від одного з перших вибухів біля будівлі ООН.
"Тоді ми побігли в будівлю. Ми чули третій вибух. Ми були в нашому офісі на десятому поверсі і почули четвертий, п'ятий і шостий, - розповів він. - Ми всі сумуємо за полеглими жертвами цього інциденту, але ми також засуджуємо акт, який порушує безпеку світу і сіє страх серед наших людей".
Поки ніхто не взяв відповідальність за теракт. Але Індонезія була атакована бойовиками ісламізму в минулому і в стані підвищеної готовності країна перебувала з початку року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?