Серед військових армії РФ у Криму паніка через інформацію про висадку ЗСУ – ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Серед військових армії РФ у Криму паніка через інформацію про висадку ЗСУ – ГУР

Серед військових армії РФ у Криму паніка через інформацію про висадку ЗСУ – ГУР
Джерело:  online.ua

За інформацією з перехоплених представниками Головного управління розвідки розмов злочинної армії РФ в окупованому Криму, російські військові у паніці піднімають розвідувальні дрони через інформацію про висадку підрозділів українських військових на території півострова. 

Джерело: перехоплення ГУР

Що відбувається в Криму 

На території тимчасового окупованого Криму російські загарбники стривожено повідомляють про повторну висадку українського десанту, яка відбулась у західній частині півострова поблизу озера Донузлав, - повідомляють представники ГУР.

У перехопленій українською розвідкою радіорозмові, військовий армії РФ завляє, що мова йде про населений пункт Новоозерне.

У кого єсть квадрокоптеры ― разрешили поднять с согласованием с «ракетосами», со всеми, кто их может сбить. Ведем разведку, при нападении ― отражаем, - заявляє окупант.

У ГУР зазначають, що підрозділи армії РФ мають проблеми з психологічною стійкістю та злагодженістю.

ЗСУ вже навчились обходити ППО армії РФ у Криму 

За словами глави Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, українські військові вже навчились обходити протиповітряну оборону злочинної армії РФ в окупованому Криму.

Вона прокоментувала нічну атаку дронів у Криму, про яку заявили росіяни. За її словами, Сили оборони аналізують роботу ППО на окупованому півострові.

Реагуючи на їхню роботу, ми робимо висновок: де вони, скільки їх і як їм протидіяти… Так, дійсно, вони збирали сили там давно, розгортали системи довготривалий час. Це означає тільки одне - скоріш за все, їхні координати будуть нам неодмінно відомі, тому що таке приховати дуже складно, хоча вони намагаються. Система протиповітряної оборони у них ще досить потужна, але ми маємо певні лайфхаки, щоб її обходити, - підкреслила Гуменюк.

Речниця ОК "Південь" пояснила, що заяви росіян про успішну роботу ППО мають на меті заспокоїти місцеве населення.

Також, як зазначила речниця, окупанти намагаються вберегти техніку, розосереджуючи її.

Вони думали, що якщо їх буде багато дрібними точками, напевно, щось збережуть, але ні. Можемо багато, можемо і по дрібних також влучати. Це говорить про те, що з кожним днем Крим до нас ближче і ближче, - зазначила Гуменюк.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?