Серіал «Беверлі-Гіллз, 90210» повертається: випущено новий тізер
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Серіал «Беверлі-Гіллз, 90210» повертається: випущено новий тізер

Серіал «Беверлі-Гіллз, 90210» повертається: випущено новий тізер
Джерело:  online.ua

7 серпня на екрани вийде довгоочікуване продовження культового підліткового серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210». Як повідомляє ONLINE.UA, днями було випущено перший тізер з зірковим складом акторів, до якого входять Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Єн Зірінг (Стів Сандерс), Брайан Остін Грін (Девід Сівер), Торі Спеллінг (Донна Мартін), Джейсон Прістлі (Брендон Волш), Шеннон Догерті (Бренда Волш) і Габріель Картеріс (Андреа Цукерман) .

Згідно інформації, наданої телеканалом FOX, новий серіал складається з 6 серій. Якщо його рейтинги будуть високими, можна розраховувати на зйомки ще одного чи навіть кількох додаткових сезонів. За словами Торі Спеллінг, актори зіграють самих себе, але буде багато згадок про оригінальний сюжет.

Серіал «Беверлі-Гіллз, 90210» був запущений на каналі FOX у 1990 році. В сюжеті його перших сезонів розповідалося про старшокласників - брата та сестру Волш (Джейсон Прістлі та Шеннон Догерті), які разом з батьками переїхали з Міннесоти до Беверлі-Гіллз.

Незважаючи на високі рейтинги, після 4-го сезону продюсери вирішили звільнити ключову акторку Шеннон Догерті через її скандальну поведінку. Усього було знято 10 сезонів «Беверлі-Гіллз, 90210».

У 2008 році телеканал CW випустив продовження серіалу під назвою «Беверлі-Гіллз: Нове покоління». Епізодичні ролі в ньому зіграли Дженні Гарт та Шеннон Догерті. Цей серіал не отримав культового статусу серед глядачів та був закритий після 5-го сезону через низькі рейтинги.

Нагадаємо, що автор «Гри престолів» розповів подробиці про три наступні серіали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?