Серія інтуїтивної техніки Electrolux: варильні поверхні, які можуть здивувати
Категорія
Технології
Дата публікації

Серія інтуїтивної техніки Electrolux: варильні поверхні, які можуть здивувати

Серія інтуїтивної техніки Electrolux: варильні поверхні, які можуть здивувати
Джерело:  online.ua

Варильні поверхні «Електролюкс» завжди були одними з найбільш інноваційних і технологічних на ринку. Вони допомагають господаркам готувати шикарні блюда в домашніх умовах не гірше, ніж на професійній кухні. Однак нова лінійка інтуїтивної техніки розширює ці можливості ще більше.

Серія інтуїтивної техніки Electrolux складається з трьох моделей варильних панелей різного цінового сегменту і функціональності. Зрозуміти, в чому їх відмінності і яка підійде саме вам, допоможе наша стаття.

Кипіння під контролем з поверхнею SenseBoil

Бюджетний ціновий сегмент представлений панеллю SenseBoil. Однак назвати її функціонал скромним просто не можна, адже виробник наділив модель:

  • функцією бездротового управління витяжкою і освітленням Hob2Hood;

  • прямим сенсорним управлінням кожної конфорки;

  • конфорками Infinite, що підлаштовуються під розмір посуду ;

  • функцією швидкісного нагріву PowerBoost.

Окремої уваги заслуговує унікальна опція контролю кипіння, яка реалізована за допомогою сенсору руху. Коли вода починає закипати, сенсор передає системі інформацію про підвищення активності посуду на конфорці, і поверхня сама знижує температуру до рівня контрольованого кипіння. Вода залишається на межі закипання, при цьому вдається уникнути негативних наслідків у вигляді гарячих бризок, що розлітаються в усі сторони.

Ніякого пригорання з поверхнею SenseFry

Індукційна варильна поверхня SenseFry EIS7548 відноситься до середнього цінового сегменту. Додатково до всього функціоналу панелі SenseBoil, модель оснастили технологією Fry Sensor. Це авторська розробка шведських інженерів, яка дозволяє:

  • утримувати однакову температуру на всій поверхні посуду;

  • рівномірно прожарювати страви на сковороді;

  • мінімізувати пригорання в каструлях.

Також на поверхнях Sense Fry зручно регулювати роботу кожної окремої конфорки. Індивідуальне управління дозволяє виставити таймер і потрібну потужність. Таким чином, можна відразу скласти алгоритм роботи для різних конфорок і не відволікатися на зміну управління.

Максимальний контроль з панеллю SensePro

Відчути всі можливості інтуїтивної варильної панелі дозволяють моделі SensePro. В Electrolux Ukraine розповіли, що тут відточені всі напрацювання молодших версій, плюс є власні унікальні функції:

  • Bridge — об'єднання двох окремих конфорок у одну велику робочу зону. Це дозволяє повноцінно готувати страви у гусятниці і на планчі.

  • EcoTimer — використання залишкового тепла поверхні на останніх етапах циклу приготування. Дозволяє мінімізувати і без того невелике споживання енергії.

Сучасна інтуїтивна техніка може зробити будь-який процес на кухні цікавим і простим. Вибирайте надійних помічників і готуйте із задоволенням!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?