Сервіси пошуку та бронювання ліків онлайн стають популярнішими
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Сервіси пошуку та бронювання ліків онлайн стають популярнішими

Сервіси пошуку та бронювання ліків онлайн стають популярнішими
Джерело:  online.ua

Увага! Не займайтеся самолікуванням. Самолікування може бути небезпечним. Перед покупкою та прийомом ліків обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Ми всі купуємо та вживаємо ліки: від вітамінних комплексів для підтримки організму до рецептурних препаратів, які лікують серйозні захворювання. При цьому пошук та купівля відповідних препаратів може перетворитися на справжню проблему, особливо якщо ви хочете заощадити або вам потрібен специфічний медикамент.

Як правило, якщо нам прописують ліки, ми вирушаємо в аптеку поблизу будинку або місця роботи. Якщо потрібного препарату там немає, то ми шукаємо іншу філію аптеки чи точку продажу іншої мережі. На це може піти кілька годин або навіть вихідний день.

Зараз традиційний формат пошуку ліків має альтернативу – спеціалізовані портали в інтернеті.

Як працюють сервіси пошуку та бронювання ліків

Профільні пошукові сервіси можуть бути представлені у вигляді сайтів або у вигляді мобільних програм, але їх функціонал ідентичний.

Функціонал спеціалізованих пошукових порталів досить простий - ви вводите назву потрібного вам препарату, і сервіс відразу показує, в яких аптеках продається те, що ви шукаєте. Крім того, ви одразу бачите вартість препаратів у різних аптеках. Зазвичай вона фіксується тимчасово броні.

Деякі послуги також підбирають аналоги препарату, у тому числі дешеві аналоги за складом.

Якщо вас влаштовує пропозиція конкретної аптеки, ви бронюєте препарат і чекаєте на підтвердження, що замовлення можна забрати за вказаною адресою філії.

Зверніть увагу, що рецептурні препарати забрати в аптеці можна лише показавши рецепт. Якщо ви замовляєте безрецептурний препарат, обов'язково ознайомтеся із показаннями, дозуванням, протипоказаннями, інструкцією із застосування та побічними ефектами.

Переваги пошукових сервісів

По-перше, це можливість відразу визначити, в якій аптеці, за якою адресою є препарат, дозування, форма випуску ліків, які вам потрібні. Тільки уявіть, скільки часу вам заощадить похід у конкретну аптеку, замість того щоб відвідати 2-3 аптечні філії, поки ви не знайде те, що прописав лікар.

По-друге, це порівняння вартості. Всього через хвилину ви знатимете, в якій аптечній мережі той чи інший препарат продається зараз за мінімальною ціною або з максимальною знижкою.

Тобто дистанційний пошук ліків може бути простим, швидким та зрозумілим. Ви можете порівнювати пропозиції аптек за об'єктивними параметрами або вартістю, вибираючи найкращого постачальника ліків у вашому конкретному випадку. Не виключено, що після цього ви більше не купуватимете медикаменти так, як раніше, втрачаючи час на відвідування кількох аптек і стояння в чергах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?