Серйозний виграш Путіна у Гаагському суді виявився пшиком
Категорія
Світ
Дата публікації

Серйозний виграш Путіна у Гаагському суді виявився пшиком

Серйозний виграш Путіна у Гаагському суді виявився пшиком

Кремлівські ЗМІ упіймалися на черговій манпуляції фактами щодо нібито  вигранному суді щодо виплат компенсацій на 50 млрд доларів акціонерам компанії «ЮКОС».

Про це повідомив російський журналіст Сергій Пархоменко, передає ONLINE.UA.

У коментарі до повідомлення російського режисера Дмитра Васильєва на Facebook журналіст написав: "Міжнародний Арбітраж у Гаазі і Окружний суд міста Гааги не знаходяться у відносинах підпорядкування один до одного».


«У Міжнародного арбітража немає "вищестоящої інстанції", яка щось може скасувати. Це два незалежних, окремих одне від одного рішення двох різних судів: один з них – міжнародний, другий – національний (причому найнижчого рівня, міського, власне)", – запевнив Пархоменко.

За його словами, «приміром так само можна було б "скасувати" вирок Караджичу у трибуналі з Югославії – рішенням Краснопрєсненського районного суду міста Москви".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський націоналіст Володимир Басманов звернувся до Міжнародного трибуналу у Гаазі з проханням розглянути злочини президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?