Сестра Гіві розповіла, як його "ненавидів Порошенко": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Сестра Гіві розповіла, як його "ненавидів Порошенко": з'явилося відео

Сестра Гіві розповіла, як його "ненавидів Порошенко": з'явилося відео
Джерело:  L!fe #шоу

Сестра  ватажка банди бойовиків ДНР "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві), який був убитий в Донецьку, розповіла, що його ненавидів президент Петро Порошенко.
Загибель бойовика Гіві: всі подробиці, фото і відео
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання Life.ru.
Марина Черноволова, яка живе в Іловайську, розповіла російським пропагандистським ЗМІ, що дізналася про загибель свого старшого брата по телефону від родича з Волгограда. За її словами, вона повірила в це тільки тоді, коли бойовики ДНР підтвердили його смерть.


"Міша завжди говорив мамі: "Мамочка, будь готова до всього, це війна!" Але жодна мати, звичайно, не зможе налаштувати себе на смерть сина. Тим більше таку смерть... Вони підірвали його сонного, і ніякого героїзму в цьому немає", - сказала вона.
Жінка розповіла, що її чоловік був одним з бойовиків банди "Сомалі", якою керував її брат.
Читайте також: У Росії назвали несподівану причину вбивства бойовика Гіві
За словами Марини, президент України Петро Порошенко ненавидів Гіві.
"Якби нам раніше сказали, що маминого сина і мого брата зненавидить сам президент України, для нас це був би шок", - заявила сестра бойовика.


Як повідомляв ONLINE.UA,  опальний екс-ватажок банди "Схід" Олександр Ходаковський запропонував вважати вбивство Гіві справою рук українських спецслужб, а не наслідком внутрішніх розборок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?