Сестра королеви Нідерландів загинула за дивних обставин
Категорія
Події
Дата публікації

Сестра королеви Нідерландів загинула за дивних обставин

Сестра королеви Нідерландів загинула за дивних обставин
Джерело:  online.ua

Молодша сестра королеви Нідерландів Інеса Соррег'єта загинула за дивних обставин: жінку знайшли мертвою у її квартирі в Буенос-Айресі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання De Volkskrant.

За попередньою інформацією, сестра королеви наклала на себе руки.

Як зазначає ЗМІ, Інес Соррег’єта протягом тривалого часу страждала від депресії і навіть проходила лікування. Королева Максима декілька разів намагалася забрати її до Нідерландів, щоб допомогти, однак це їй не вдалося.

"У 2016 році Інес Соррег’єта опинилася в центрі уваги, коли отримала престижну роботу від президента Аргентини. Критики стверджували, що їй бракувало кваліфікації для керівництва урядовим департаментом. Королева тоді заперечила будь-які звинувачення у протекціонізмі", - сказано в повідомленні.

Уряд країни зазначив, що королева Максима пригнічена звісткою про смерть сестри, з якою у неї були чудові відносини.

Окрім того, зазначається, що у зв’язку зі смертю сестри королева не супроводжуватиме короля Віллема-Александра під час державних візитів до Латвії та Естонії наступного тижня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Сеулі помер глава південнокорейської групи компаній LG Group Ку Бон Му.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?