Сестра Меган Маркл поділилися неочікуваними фактами про свою родичку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сестра Меган Маркл поділилися неочікуваними фактами про свою родичку

Сестра Меган Маркл поділилися неочікуваними фактами про свою родичку
Джерело:  online.ua

Нещодавно вперше побачила світ книжка резонансних одкровень зведеної сестри Меган Маркл – Саманти. У мемуарах жінка поділилася таємницями життя дружини принца Гаррі, про які раніше ніхто навіть не здогадувався. Автобіографія 56-річної Саманти Маркл називається The Diary of Princess Pushy's Sister. Part 1 ("Щоденник сестри принцеси-вискочки. Частина 1"). Її жінка писала аж 4 роки і нарешті вона скоро вона буде у публічному доступі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  The Daily Mail.

"Зведена сестра Меган Маркл, яка хворіє на розсіяний склероз та прикута до інвалідного візка, розповіла в автобіографії провокативні факти з її життя. Вони стосуються того періоду, коли Меган ще не була дружиною принца Гаррі. Саманта критикує сестру за те, що вона уникає свою американську родину. Також жінка оприлюднила історію про те, як Маркл довела батька до серцевого нападу. Герцогиня заборонила йому бути присутнім на весіллі", - йдеться вповідомленні.

Також жінка зізналася, що один із коментарів принца Гаррі дуже образив її. Йдеться про той випадок, коли спадкоємець британського престолу заявив, що королівська сім'я стала для його коханої "сім'єю, якої у неї ніколи не було".

"Саманта не оминула увагою шлях знаменитої сестри у кіноіндустрії, її роль у серіалі "Форс-мажори" та перший шлюб з Тревором Енгельсом. Окрім образи та негативної інформації про сестру, Саманта оприлюднила і позитивні моменти з їхнього спільного життя. Жінка розповіла, що в дитинстві обожнювала Меган. Вона називала її "красивою, дитиною зі шкірою кольору персика і троянди", - пише видання.

Редакція The Daily Mail стверджує, що презентація книжки може створити дуже багато проблем для Меган Маркл. Окрім того, журналісти стверджують, що дружині принца Гаррі навіть стало погано, кола вона дізналася, що її сестра вже пишу книгу.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, в житті Меган Маркл сталася нова несподівана подія — вона подружилася із зіркою світової музичної сцени Адель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?