Сестра Савченко розповіла, що потрібно від неї Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Сестра Савченко розповіла, що потрібно від неї Росії

Сестра Савченко розповіла, що потрібно від неї Росії
Джерело:  ТСН

Сестра незаконно засудженої в Росії українки Надії Савченко Віра Савченко вважає, що її використовують як важіль тиску на сестру.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
"Ймовірно, вони Надю не хочуть відпускати і шукають додаткові важелі тиску на неї. На нас тиснуть один одним", - розповіла молодша Савченко.
Водночас один з адвокатів Надії Савченко Ілля Новіков поділився своїми планами щодо повернення Віри Савченко в Україну.
"Процесуально я розбиратимуся наступного тижня, я буду в Грозному. Політично - фігури, які беруть участь в цій історії, вже повідомлені, я думаю, будуть якісь переговори з її приводу. Найімовірніше, нам вдасться домовитися про те, як вивезти Віру з Росії", - говорить Новіков.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, після побачення з сестрою Віра Савченко поверталася в Україну, але її зупинили на кордоні і хотіли провести в поліцейську дільницю для допиту.
Молодша Савченко просиділа в машині з дипломатичними номерами шість годин до того моменту, як на місце не прибули консули.
Після всього Віру Савченко привезли до консульства в Ростов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?