Сестра Сенцова розказала, чому він не отримує листи від рідних
Категорія
Україна
Дата публікації

Сестра Сенцова розказала, чому він не отримує листи від рідних

Сестра Сенцова розказала, чому він не отримує листи від рідних
Джерело:  Hromadske

Ув’язнений в Росії режисер Олег Сенцов не отримує листи від рідних, друзів та всіх, хто його підтримує, через проблеми з цензором, який їх попередньо вичитує, передає ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

"Я так розумію, що виникла проблема з цензором, і листів він не отримує вже тиждень, може більше. Утворився інформаційний вакуум. Він і так насилу розуміє, що відбувається у світі, відривками збирає, а зараз взагалі нічого", — повідомила сестра Сенцова Наталія Каплан.

Вона також припустила, що цензор може бути у відпустці, але це є внутрішньою проблемою колонії, яку мають вирішити. Жінка також розповіла, що в листі до неї Сенцов просив більше не писати йому, що свобода поруч.

"Таке враження, що він зовсім втратив надію", — додала Каплан.

Нагадаємо, українець Олег Сенцов був затриманий російськими правоохоронцями на території Криму у 2014 році. Його звинуватили в підготовці теракту на території півострову. Пізніше Сенцову висунули обвинувачення у зберіганні вибухівки та зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA, український режисер Олег Сенцов, який 89-й день голодує в російській в’язниці, майже не встає. Окрім того, він передав сестрі Наталії Каплан листа, в якому написав "що  кінець уже близько".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?