"Шахтар" і "Зоря" різко засудили ФФУ за фінал у Львові: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" і "Зоря" різко засудили ФФУ за фінал у Львові: опубліковано відео

"Шахтар" і "Зоря" різко засудили ФФУ за фінал у Львові: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Керівники донецького "Шахтаря" і луганської "Зорі" виступили з різкими заявами на адресу ФФУ через проведення фіналу Кубка України у Львові.
Як повідомляє ONLINE.UA, генеральний директор "гірників" Сергій Палкін і гендиректор "Зорі" Сергій Рафаїлов вважають, що це буде найгірший фінал Кубка з точки зору організації матчу.

ДИВІТЬСЯ: Матч "Зоря" - "Дніпро" закінчився грандіозним скандалом: опубліковано відео
"Хвилює не те, що рішення прийнято, а те, як воно приймається. По-перше, це не було засідання - це було голосування, зроблене по факсу. Не було дискусій, незрозуміло чому був обраний Львів. Питання в тому, що, коли приймаються такі рішення, вболівальники повинні розуміти, чому воно приймається. Я читав, що на сьогоднішній день на фінал кубка України продано 250 квитків. Тобто наразі це, за великим рахунком, найпровальніший фінал Кубка України за всю історію українського футболу. До того, як було теоретично зрозуміло, хто може зіграти в фіналі, ми обговорювали Харків. Притому, що там могло не бути ні "Шахтаря", ні "Зорі". Говорили, що найкраще - Харків, тому що давно місто не бачило хорошого сильного футболу, інтригуючого матчу. Наша логіка зрозуміла", - сказав Палкін в ефірі каналу "Футбол-1".
ДИВІТЬСЯ: " Вони потрапили в цугцванг": гендиректор "Шахтаря" жорстко пройшовся по ФФУ - опубліковано відео
"Все це підбиралось під "Дніпро". Багато хто шокований тим, що в фінал все ж вийшла "Зоря". Все робилося під "Дніпро", я бачу тут політичну складову, мовляв, зараз приїдуть "Шахтар" з "Дніпром", і наші патріотичні почуття будуть на висоті. З точки зору фінансів, це буде найпровальніший фінал. Можливо, уболівальників все ж таки притягнуть - безкоштовним входом або ще чим-небудь, адже українці люблять футбол. Але рішення все одно помилкове. Краще було б провести фінал навіть в Києві - і то прийшло б більше вболівальників", - переконаний Рафаїлов.
Що стосується перенесення фіналу в інше місто, то Палкін зазначив, що це проблеми Федерації.
"Вони сьогодні можуть прославитися за всі роки незалежності України. Вони нехай турбуються про те, що відбувається. При тому, що, якби ми про це не говорили до Виконкому, не обговорювали ці питання, тоді можна було б це рішення на щось списати . Але, оскільки ми обговорювали, для мене було великим здивуванням, коли мені сказали, що виконком прийняв рішення з приводу Львова, тому що це на папірцях позаписувано, факсом відправили. Хто їм сказав так зробити - незрозуміло. Рішення, які приймає виконком, неможливо зрозуміти, тому що вони ніде не обговорюються, журналісти там не присутні, причин ніхто не розуміє взагалі. Просто приходить рішення - Львів. Все", - сказав гендиректор "Шахтаря".



ЧИТАЙТЕ

:

Луческу:

"Шахтар" робить все можливе, щоб об'єднати Україну


Нагадаємо, фінальний матч відбудеться 21 травня у Львові на "Арені-Львів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?