Шахтар – Львів: де дивитися онлайн матч чемпіонату України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар – Львів: де дивитися онлайн матч чемпіонату України

Шахтар – Львів: де дивитися онлайн матч чемпіонату України
Джерело:  online.ua

Футбольний матч в рамках 27-го туру чемпіонату України з футболу між донецьким «Шахтарем» та «Львовом», який сьогодні відбудеться у Харкові, можна буде переглянути не тільки по телебаченню, але й в інтернеті.

Як повідомляє ONLINE.UA, глядачі, які побажають стати свідками сьогоднішнього двобою, можуть для цього обрати телеканал «Футбол 2», який разом з каналом «Футбол 1» транслює всі домашні матчі донеччан.

Згідно заявленого розкладу, трансляція зі стадіону розпочнеться о 19:25. Перед початком прямого включення з Харкову запрошені експерти поділяться своїми прогнозами про можливий результат поєдинку.

Крім звичного телебачення, переглянути футбольний матч між «Шахтарем» та «Львово» можна, скориставшись відеосервісом Oll.tv. Щоправда, ця услуга не є безкоштовною. Згідно діючих на цій платформі тарифів, 24-годинний доступ до Oll.tv коштуватиме вболівальнику 39 гривень. В якості альтернативи можна придбати місячний абонемент, який обійдеться у 69 гривень.

Станом на сьогодні донецький «Шахтар» є беззаперечним лідером чемпіонату України з футболу, випереджаючи київське «Динамо» на 7 очок. Клуб «Львів» поки перебуває на шостому місці.

Нагадаємо, що український футболіст встановив унікальний рекорд чемпіонату Англії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?