Шахтар обрав першого суперника на зимові спаринги перед Лігою Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар обрав першого суперника на зимові спаринги перед Лігою Європи

Шахтар обрав першого суперника на зимові спаринги перед Лігою Європи
Джерело:  online.ua

Український футбольний клуб "Шахтар" домовився про проведення першого спарингу. Донеччани зустрінуться на полі проти сербської "Црвеної Звезди" - то буде тренувальний спаринг у час зимової паузи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Srbija Danas.

За оприлюдненими деталями, йдеться про тренувальний двобій у турецькій Анталії, саме там українська команда проводить збори.

Наразі уточнюється дата й точний час такої зустрічі. раніше сербський та український клуби жодного разу не зустрічалися на полі. "Звезда" наразі лідирує у чемпіонаті Сербії після першого кола, вона також вийшла у плей-офф Ліги Європи.

Раніше передбачалося, що футболісти "Шахтаря" проведуть 7 спарингів під час двох турецьких зборів.
нагадаємо, "Шахтар" не витримав жорсткої конкуренції у груповому етапі ліги чемпіонів та не вийшов зі свого дивізіону. Після матчів проти "Реала", "Боруссії М" та "Інтера" на нього чекає плей-офф Ліги Європи.

Другим українським клубом в ЛЄ стало київське "Динамо" під тренерством Мірча Луческу, яке також не мало успіху в групі ЛЧ. Команда здобула лише одну перемогу — над угорським "Ференцварошем", однак саме вона дозволила їй закріпитися в ЛЄ. До того кияни зазнавали поразок від "Ювентуса" з португальцем Кріштіану Роналду та "Барселони", в який бомбардирує аргентинець Ліонель Мессі.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники УЄФА провели жеребкування 1/16 Ліги Європи у понеділок, 14 грудня. Два престижних українських клуби — київське "Динамо" та донецький "Шахтар" — стали єдиними представниками країни, які здобули вихід у плей-офф чемпіонату. Передбачається, що матчі 1/16 відбудуться 18 та 25 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?