"Шахтар" програв трилер: відео огляд матчів останнього туру чемпіонату України
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" програв трилер: відео огляд матчів останнього туру чемпіонату України

"Шахтар" програв трилер: відео огляд матчів останнього туру чемпіонату України
Джерело:  online.ua

15 травня завершився чемпіонат України з футболу.
У заключному турі віце-чемпіон України донецький "Шахтар" поступився в домашньому матчі "Зорі" з рахунком 2:3. Хет-трик у складі гостей оформив Андрій Тотовицький. За "Шахтар" забивали Факундо Феррейра і Олександр Гладкий.



"Динамо" розгромило на виїзді "Металіст" з рахунком 4: 1. Хет-трик в активі Лукаша Теодорчика, а четвертий м'яч забив Олег Гусєв. У складі харків'ян відзначився Сергій Наполов.



"Волинь" в західному дербі розгромила "Говерлу" в Ужгороді. По два голи в ворота "ведмедів" ще в першому таймі забили Івіца Жуніч і Анатолій Діденко. У складі господарів відзначився Орест Кузик на початку другого тайму.


"Чорноморець" вирвав перемогу у "Сталі" завдяки голу Олексія Хобленка на четвертій компенсованій хвилині.



"Дніпро" не зумів удома обіграти "Олімпік". Євген Шахов відкрив рахунок на 18-й хвилині, але Володимир Лисенко на 72-й хвилині приніс донеччанам нічию.


fffffffffffffffffffffffffff


Нарешті "Олександрія" завдяки голу Дениса Дедечка під кінець першого тайму обіграла в Полтаві "Ворсклу".



Загалом "Ворскла", "Олександрія" та "Зоря" завоювали путівки в Лігу Європи. Причому луганчани напряму вийшли до групового турніру.


"Динамо" стартує в груповому турнірі Ліги чемпіонів, а "Шахтар" стартує в третьому кваліфікаційному раунді.


У суботу, 21 травня, "Шахтар" і "Зоря" розіграють у Львові Кубок України.


Наступний сезон чемпіонату стартує в середині липня. У новому чемпіонаті буде 12 команд, які гратимуть 2 кола регулярного турніру, потім команди розділяться на дві групи по 6 команд. Перша боротиметься за чемпіонство, а друга - за виживання.


За підсумками нинішнього чемпіонату Прем'єр-лігу покинуть "Говерла", "Волинь" і "Металіст", які не пройшли атестацію на наступний сезон.


З Першої ліги в еліту вийшла кіровоградська "Зірка". Друга команда ще не визначилася.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?