Шахтар проти Манчестер Сіті: найкращі моменти та відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар проти Манчестер Сіті: найкращі моменти та відео голів

Шахтар проти Манчестер Сіті: найкращі моменти та відео голів
Джерело:  online.ua

Матч між футбольними командами "Шахтар" та "Манчестер Сіті" завершився нічиєю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги чемпіонів.

Поєдинок у межах групового етапу відбувся у вівторок, 27 листопада. Український клуб виборов завершення з рахунком 1:1.

Цікаво, що останні зустрічі "Шахтаря" з "Ман Сіті" принесли перемогу англійцям. Таким чином, учорашній матч став першим між командами, за підсумками якого українці не програли.

Наразі у "Шахтаря" 6 балів, які забезпечили йому друге місце у групі C. "Манчестер Сіті" все також обіймає першу сходинку з 11 балами. Далі йдуть "Динамо" (Загреб) та "Аталанта" з 5 та 4 балами відповідно.

Хорвати напередодні жорстко програли італійцям - раніше "Аталанта" мала лише один бал.

Таким чином, гравці "Ман Сіті" вже заробили собі вихід з групи попри нічию з українською командою. Доля останніх у Лізі чемпіонів залежить від майбутніх двобоїв між англійцями та хорватами. Саме "Загреб" - найближчий опонент "Шахтаря".

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 листопада відбувся один з етапів жеребкування у відбірковому етапі Євро-2020. Завдяки підсумкам цієї процедури українська збірна може попередньо з'ясувати, проти кого їй доведеться грати на турнірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?