"Шахтар" зажадав перенести матч Кубка України через страшне поле: опубліковані фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" зажадав перенести матч Кубка України через страшне поле: опубліковані фото

"Шахтар" зажадав перенести матч Кубка України через страшне поле: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Навколо кубкового матчу "Полтава" - "Шахтар" розгорається скандал. Донецький клуб просить перенести гру на інший стадіон через поганий стан газону, на що в "Полтаві" відповіли, що гра відбудеться на стадіоні "Локомотив".
Як повідомляє ONLINE.UA, гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що гру необхідно перенести.
"Усі розуміють, що проводити гру там неможливо - крім, як я розумію, самого клубу "Полтава". Він хоче і наполягає, щоб гра відбулася саме на цьому газоні. Я це розумію, але є якісь правила, якісь вимоги, зобов'язання, які треба виконувати. Раз ви дійшли до такого рівня - чвертьфіналу Кубка України, то будьте ласкаві надати нормальний газон. Соромно проводити матчі на таких полях. Просто соромно - і клубам, і органам, які дозволяють це робити. Цим ми нікого не рятуємо, а тільки топимо наш турнір. Це неповага до турніру, до вболівальників - таке показуватимуть по телебаченню. Стан жахливий", - сказав Палкін в ефірі телеканалу "Футбол".

Дивіться: У Харкові магазин "Шахтаря" прикрасили в кольори "Металіста": з'явилося фото
Президент Прем'єр-ліги Володимир Генінсон підкреслив, що рішення може прийняти тільки суддя матчу.
"Поле в Полтаві жахливе. Ми написали полтавському клубу, попросили перенести гру на стадіон "Ворскли". Вони відмовилися. Тепер арбітр матчу або делегат можуть прийняти рішення, що грати на цьому стадіоні не можна. Тоді КДК знову буде вирішувати, чи був це форс мажор", - заявив Генінсон.





Газон на стадіоні "Локомотив" за кілька днів до матчу (фото - zbirna.com)
Якщо ж гру перенесуть, то в українському футболі виникнуть подвійні стандарти, оскільки газон на стадіоні "Чорноморець" нічим не кращий полтавського поля. А матчі Ліги Парі-матч ніхто не відміняв і не переносив.
Відзначимо, що сьогодні газон на стадіоні "Локомотив" вже зелений. Яким чином агрономи полтавського клубу "оживили" поле, невідомо. Зараз на стадіон нікого не пускають. А яке поле, дізнаємося вже завтра.


Газон на стадіоні "Локомотив" за день до матчу (фото - zbirna.com)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?