Шалено красива: Наталія Могилевська вразила мережу фото без макіяжу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шалено красива: Наталія Могилевська вразила мережу фото без макіяжу

Шалено красива: Наталія Могилевська вразила мережу фото без макіяжу
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яка не раз дивувала українців своїми екстравагантними образами, зважилася на сміливий вчинок. Вона довела, що не соромиться того, як виглядає в свої 44 роки, на підтвердження чого опублікувала в мережі фото без макіяжу, передає ONLINE.UA.

У кадрі зірка постала з величезним котом породи мейн-кун. У коментарі до знімка Могилевська розповіла історію пухнастого красеня, але не відвернула цим увагу шанувальників від свого зовнішнього вигляду. Фанати прийшли в захват від природної краси співачки, яка, на їхню думку, на фото виглядає як юна дівчинка.

"Без макіяжу дуже добре", "Божественна краса, без макіяжу навіть краще", "Кіт гарний, але яка ж ти тут офігенна ... Така щаслива і шалено красива", "Наталочка, як же ви добре виглядаєте. Юна дівчинка! Кіт звичайно шикарний)", - коментують українці нове фото Могилевської, підкреслюючи, що без косметики співачка виглядає навіть молодше, ніж з макіяжем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нові відверті фото популярної артистки Наталії Могилевської викликали бурхливе захоплення у її шанувальників. На знімках співачка відображена в сексуальному вбранні з глубоким вирізом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?