Шанс був: Захарова зухвало відповіла на слова Порошенко про "холодний мир"
Категорія
Політика
Дата публікації

Шанс був: Захарова зухвало відповіла на слова Порошенко про "холодний мир"

Шанс був: Захарова зухвало відповіла на слова Порошенко про "холодний мир"
Джерело:  online.ua

У президента України був шанс на глобальний мир з Росією, але він ним не скористався. Про це заявила офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова, коментуючи слова українського лідера про необхідність досягти "холодного миру" між Україною і Росією, передає ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"У Порошенка був шанс на глобальний світ: як всередині країни, так і в світі - виконання Мінських угод. Він ним не скористався. Давати порожні обіцянки, не виконавши попередні, - це так характерно для нього", - заявила Захарова.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що Україні потрібен хоч "холодний", але мир з Росією, на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", який відбувся напередодні в Києві. В ході виступу чинний президент України оголосив, що йде на другий термін.

У своїй промові Порошенко підкреслив, що на президентських виборах 2019 року українці обиратимуть не лише лідера країни, але і Верховного головнокомандувача, так як російський агресор не відступає. За словами Порошенка, Путін прийшов в Україну не за Кримом і Донбасом, а за тим, щоб повернути "втікачку" в "тюрму народів".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пресс-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що ймовірність того, що ситуація на Донбасі, де триває російсько-українська війна, згодом перетвориться в заморожений конфлікт, залежить від результатів виборів в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?