Шанси шикарні: у Яроша розкрили механізм розвалу Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Шанси шикарні: у Яроша розкрили механізм розвалу Росії

Шанси шикарні: у Яроша розкрили механізм розвалу Росії
Джерело:  online.ua

Учасник АТО, глава правління політичної сили Дмитра Яроша "ДІЯ" Андрій Шараскін (Богема) вважає, що національні держави, що входять до складу Російської Федерації, незабаром почнуть боротися за незалежність, а Україна має шикарні шанси їм допомогти в її досягненні.


Таку думку він висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.


Читайте також: Кисіль: у Яроша цікаво висловилися про ситуацію на Донбасі


Шараскін зазначив, що ще українські націоналісти XX століття виступали на підтримку національних держав, що на сьогоднішній день входять до складу РФ. "Ми - за сильні національні держави. Ми розуміємо, що якщо кожна з цих національних держав буде сильною, міцною і, головне, адекватною - вони не будуть зазіхати на територію України. Тому ми з задоволенням підтримаємо такі процеси - процеси формування цих національних держав" , - підкреслив він.


Богема додав, що такі процеси в Росії почнуться вже скоро, як це вже сталося в багатьох країнах: "Навіть Великобританія, британські колонії і все інше. Ми ж бачимо чітко всі ці процеси, Індія - найпоказовіший з них. І як вони страждають зараз від тих зв'язків, які до сих пір залишилися".


"Подивіться зараз на обличчя Москви - вона ж заселена невідомо ким! Вони самі там не розуміють, де європеоїди, де монголоїди, де всі інші. Починають братися за голову: а що це? Згадайте Крим, коли тих "зелених чоловічків" питали, хто вони і звідки - а ті обертаються, буряти - і відповідають: ми руськії. Росіяни люди, ага. Ці процеси незворотні. І у нас зараз шанси просто шикарні!", - сказав учасник АТО.


При цьому, на питання про те, чи шанси на "допомогу" в розвалі РФ на окремі держави є шикарними для України, Андрій Шараскін відповів: "Вони самі прекрасно впораються! А там, де треба - ми допоможемо".


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Замість Росії будуть нові держави, а ми цьому допоможемо - соратник Яроша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?