Шапка вбудована в мозок: в мережі висміяли фото путінського вояки на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Шапка вбудована в мозок: в мережі висміяли фото путінського вояки на Донбасі

Шапка вбудована в мозок: в мережі висміяли фото путінського вояки на Донбасі
Джерело:  online.ua

У соцмережах висміяли виступ військовослужбовця Збройних сил Росії, головнокомандувачем яких є президент Росії Володимир Путін, Дениса Колпакова на День призовника в одному з окупованих бойовиками ДНР міст.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт окупаційної "адміністрації" Ясинуватої.


Читайте також: Путін нагороджує своїх солдатів за війну в Україні: з'явилися нові фото


Заступник командира ВЧ 08-814 Колпаков в будівлі міської бібліотеки виступив перед ліцеїстами. "У розмові про труднощі бойових днів хлопці міркували по-дорослому. Заново переживаючи гострі сюжети життя, Денис Миколайович згадував про друзів і товаришів по службі, які героїчно служать на обороні нашого міста. Надихнувшись історіями, хлопці висловили бажання побувати на екскурсії у військовій частині", - йдеться в повідомленні.


У мережі також з'явилися фотографії з виступу російського військового, над якими досхочу посміялися користувачі соцмереж. "День призовника по-путінськи з замкомандира ВЧ 08-814 Денисом Колпаковим. Шапка на смерть вбудована в мозок", - написав користувач Twitter IgorGirkin.


LuGonchar: "... щодо мозку ти перебільшив".


Хр**овий Дніпровський: "Потрібно більше ДНРівських прапорів і червоно-чорно-синього кольору всюду!!!".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в соцмережах посміялися над проукраїнським тату одного з фанатів бойовиків ДНР.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?