Шарапова розповіла про повернення в спорт після дискваліфікації за допінг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шарапова розповіла про повернення в спорт після дискваліфікації за допінг

Шарапова розповіла про повернення в спорт після дискваліфікації за допінг
Джерело:  The Players Tribune

Російська тенісистка Марія Шарапова, яка була дискваліфікована після провалу аналізів на допінг, розповіла, що повернення в спорт можна порівняти з бурхливою нічною вечіркою.

Про це вона написала в колонці в The Players Tribune, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Після допінгового скандалу від російської тенісистки відмовляються бренди

Шарапова розповіла, що недавно вона брала участь в турнірі в Італії, і він став уже третім після відсторонення від змагань. Однак крім повернення впевненості спортсменка також зазначила помилковість такого різкого повернення в теніс після перерви в 15 місяців.

"Мене дуже хвилювало моє повернення - це як не спати всю ніч, співати і веселитися і не хотіти, щоб ця ніч закінчилася. Я відчувала майже те ж саме, граючи в трьох турнірах поспіль, як ніби моє тіло підтримує мій азарт", - написала тенісистка.

Як повідомляв ONLINE.UA, Шарапову відсторонили 12 березня 2016 року через те, що знайшли в її крові мельдоній, який заборонили для використання в змагальний і позазмагальний періоди з 1 січня того ж року. За словами тенісистки, вона вживала препарат десять років, і не знала, що його заборонили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?