Шатдаун в США триває: Трамп повідомив про провал переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Шатдаун в США триває: Трамп повідомив про провал переговорів

Шатдаун в США триває: Трамп повідомив про провал переговорів
Джерело:  online.ua

Адміністрація Білого дому і представники Демократичної партії так і не досягли домовленостей з питань бюджету США, тому шатдаун в країні триває.

Про провал переговорів з демократами повідомив президент США Дональд Трамп в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Трамп повідомив, що переговори з демократами вів віце-президент США Майк Пенс, але прогресу в переговорах так і не досягли.

Помічник Пенса при цьому розповів журналістам, що в цілому зустріч пройшла продуктивно, але щодо виділення 5,6 млрд доларів з бюджету США на будівництво стіни з Мексикою сторонам домовитися не вдалося.

Переговори будуть продовжені 6 січня. Але Трамп раніше давав зрозуміти, що не має наміру відмовлятися від своїх планів по стіні на кордоні з Мексикою і допускав, що шатдаун в США може тривати місяці й роки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп пригрозив ввести в США надзвичайний стан, який дозволить побудувати стіну на кордоні з Мексикою за бюджетні кошти без згоди Конгресу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?