"Shazam для одягу": Amazon вразив світ новим додатком
Категорія
Технології
Дата публікації

"Shazam для одягу": Amazon вразив світ новим додатком

"Shazam для одягу": Amazon вразив світ новим додатком
Джерело:  online.ua

Компанія Amazon презентувала додаток на базі штучного інтелекту під назвою StyleSnap, який допомагає знаходити і підбирати під себе одяг по фотографії, передає ONLINE.UA з посиланням на The Verge.

"Amazon - це гігантський онлайн-майданчик, але є ще один сектор, який йому належить зламати: мода. Щоб проникнути на цей прибутковий ринок, компанія представляє новий інструмент на основі штучного інтелекту під назвою StyleSnap, який допоможе покупцям знайти одяг для покупки", - зазначається у повідомленні.

Варто зазначити, що даний додаток уже вбудований у смартфон. Щоб ним скористатися, потрібно зробити знімок або завантажити зображення, а додаток знайде схожі товари на сайті Amazon.

Що цікаво, поки що не ясно, чи стане це додаток затребуваним, особливо з огляду на те, що аналогічні послуги пропонує, наприклад, такий гігант онлайн-моди як Asos.

Нагадаємо, що 2 роки тому Amazon вже запускала камеру зі штучним інтелектом Echo Look, яка давала користувачам рекомендації щодо моди. Однак, як зазначається, програмне забезпечення регулярно робило помилки і було не в змозі ідентифікувати різні наряди на зображеннях і давати повторно одні і ті ж рекомендації.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що на платформі всесвітньо відомого інтернет-магазину Amazon помітили в продажу товари з символікою "ЛДНР". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?