Щастя в долонях - ONUKA зворушила першим фото з новонародженим сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Щастя в долонях - ONUKA зворушила першим фото з новонародженим сином

Щастя в долонях - ONUKA зворушила першим фото з новонародженим сином
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 14 червня, новонародженому сину популярних українських музикантів ONUKA І The Maneken виповнюється місяць. Щасливі батьки вирішили поділитися своєю радістю і зробили подарунок шанувальникам - вони вперше показали фото малюка, які зворушили українців. У цих знімках новоспечені батьки передали всю свою любов до маленького Олександра. Кадри не залишили байдужими фанатів зоряної сім'ї, які залишили масу теплих коментарів до фото, передає ONLINE.UA.

"Ой світ ясний, поясни мої сни, в темному місці вони розквітають вночі", - підписала миле фото з сином Ната Жижченко.

На цьому знімку зоряна мама тримає в руках крихітні ніжки маленького синочка. На тлі великого ліжка він виглядає ще дуже крихітним.

У перший день народження сина Євген Філатов також вирішив поділитися з українцями радістю свого батьківства. На чорно-білій світлині музикант проникливо дивиться на малюка, ледь торкаючись його крихітного носика.

"Привіт!", - лаконічно підписав знімок з сином Євген.

Українці в захваті від ніжних фотографій з малюком зоряної пари. Вони назвали маленького Олександра справжнім ангелом і чарівним дивом, який точно виросте здоровим і щасливим в обіймах таких чудових батьків.

"Щастя в долонях", "Як же Малюкові пощастило з батьками, а вам з Малюком", "ONUKA дійсно хороша нова мама", "Вітаємо!!! Нехай ці ніжки впевнено ступають в світ незнайомий ...", "Найкрасивіше фото за багато-багато днів", "Носик тата, очі мамині", "Ви фантастичні", - масово коментують українці зворушливі фото сина ONUKA і Євгенія Філатова.

Нагадаємо, Ната Жижченко і Євген Філатова стали батьками 14 травня. У них народився син, якого назвали Олександр. Про те, що вони готуються стати батьками знали тільки їх близькі друзі і родичі. Втім, таємницю навколо своєї любові артисти тримають протягом усіх своїх відносин. Парі протягом восьми років вдавалося приховувати свій роман від оточуючих, і навіть про своє весілля закохані вважали за краще не поширюватися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що група Onuka вразила шанувальників неймовірним кліпом на пісню "Zenit".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?