Ще на службі: зниклий соратник Януковича зробив резонансну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Ще на службі: зниклий соратник Януковича зробив резонансну заяву

Ще на службі: зниклий соратник Януковича зробив резонансну заяву

Співробітники Внутрішніх військ, які вели спостереження за подіями під час Євромайдану, до сих пір залишаються на службі в Міністерстві внутрішніх справ України.
Про це заявив екс-командуючий Внутрішніх військ Станіслав Шуляк під час допиту в Святошинському райсуді Києва через відеозв'язок з Ростовським обласним судом Росії, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Люди, які служили і були вірними мені, вони розглядаються як потенційні злочинці. Тому я хочу захистити цих людей, тим більше що багато хто з них знаходяться на службі, від будь-яких неприємностей", - сказав він.
Також Шуляк заявив, що багато хто з його підлеглих, які доповідали йому про ситуацію під час критичних моментів на Майдані, до сих знаходяться на посадах.
Читайте також: Соратник Януковича розповів, як направив спецназ на Майдан
"Я не можу назвати його прізвище (старшого групи спостерігачів - Ред.), тому що у людини можуть бути проблеми. Він знаходиться на території України, і я не впевнений в тому, що стосовно нього будуть застосовані юридичні норми відповідно до закону" , - заявив екс-командуючий.
При цьому на зауваження судді, про те, що Шуляк сприймає факт перебування людини в Україні як загрозу, той відповів, що дійсно бачить таку загрозу для вірних йому людей.
Екс-командувач запевнив, що назве їх імена, коли буде впевнений в чесному слідстві.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Шуляк під час допиту розповів про найбільш страшні дні Майдану, коли тривали розстріли протестувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?